Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Binanın karıninden süfliya doğruca inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu kapılar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri tembihnca meydana getirilen düzenlemelerin huzurı aralık, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

şayet bir yangın bapsı için paha antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en yeğin tutum ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en mevsuk fiyatı soldurmak olacaktır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı tasavvurıyla, yetersiz mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış sağlamlar.

Yangın Kapısı yangın kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış sağlar.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page