Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bunun derunin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı kesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli kucak oluşturur.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını çelmek dâhilin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Z tipi yangın merdiveni ismini konstrüksiyonlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

şey 3- Kaçış merdiveni strüktürnın haricinde kalabilir. Fakat bununla müntesip uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir gestaltnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden lüks ise yapı dışına yıldızlı merdiven mimarilmasına destur verilmemektedir.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Mono blok cisim gestaltsı grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı baplar Yangın Çıkış Kapısı evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları metodik olarak strüktürlmalıdır. Bapnın düzenli çdüzenışmasını sahip olmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page